Γεωργία & Κτηνοτροφία

3 δράσεις

Εμφάνιση 1 - 3 από 3 δράσεις
Σε εξέλιξη

Απλούστευση διαδικασιών στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης βάσει του σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας ΕΠΑΔ

Απλούστευση Ψηφιοποίηση

Δράσεις που σχετίζονται με την απλούστευση, τον ανασχεδιασμό και την ψηφιοποίηση καθώς και τη μέτρηση διοικητικών βαρών επιλεγμένων διαδικασιών που εντάσσονται στην Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη, στο πλαίσιο του ΕΠΑΔ, μεταξύ των Γενικών Γραμματειών Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις 28/3/2022.

Σχετιζόμενες διαδικασίες: Διαδικασίες σχετικές με: Τρόφιμα / Ελαιοκομία Αλιεία Την καταγραφή όλων των επαγγελματιών αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων της χώρας,

Αποδέκτες: Επιχειρήσεις, Πολίτες

Ολοκληρώθηκε

Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Απλούστευση Ψηφιοποίηση

Yλοποίηση της υπηρεσίας για την Απομακρυσμένη Υποβολή Αγροτεμαχίων Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΑΥΑΕΑΕ), μέσω της οποίας ο πολίτης – αγρότης μπορεί να εξυπηρετείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ψηφιακά, μέσω του υπολογιστή του ή του κινητού τηλεφώνου του.

Σχετιζόμενες διαδικασίες: Ενίσχυση ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποδέκτες: Πολίτες, Επιχειρήσεις

Ολοκληρώθηκε

Πλατφόρμα easyagroexpo.gov.gr

Απλούστευση Ψηφιοποίηση

Η πλατφόρμα easyagroexpo.gov.gr αποτελεί το ψηφιακό «διαβατήριο» για μια σειρά ελληνικών προϊόντων σε κομβικής σημασίας αγορές τρίτων χωρών. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν πλέον μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του gov.gr, τις σχετικές αιτήσεις, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εξαγωγή προϊόντων.

Αποδέκτες: Επιχειρήσεις